Over Ons

GP electronics bvba werd opgericht in 1993. Jarenlange ervaring in de verkoop van Proces Instrumentatie gingen hieraan vooraf.

Van bij de oprichting hebben we ons vooral geprofileerd als specialisten op gebied van signaalomvormers en debietmeting voor zowel gassen als vloeistoffen. Nadien werd ons gamma uitgebreid met andere industriële metingen, zoals : niveau, druk, temperatuur en instrumenten voor zowel de waterdistributie als afvalwatermarkt.

Wij onderhouden zeer goede en exclusieve banden met tal van gerenommeerde leveranciers die elk op zich experten zijn in hun vakgebied. Zodoende kunnen wij u steeds professioneel advies geven voor uw diverse toepassingen. En, vermits elke toepassing toch ook een beetje uniek is, kunnen wij u toch, dankzij de diversiteit aan producten en onze jarenlange ervaring, de juiste oplossing voorstellen.

Onze offertes en adviezen zijn doorgaans GRATIS ! Wij houden ervan om voor u de beste oplossing te zoeken en dit niet alleen op productniveau ! Onze aandacht gaat ook uit naar :
- nauwkeurigheid
- uw budget
- de proces-kritische parameters
- bedieningsgemak
- installatiekosten
- onderhoudseisen en -kosten

Door samenwerking met installatiebedrijven en studieburelen kunnen wij u buiten onze producten ook helpen met :
- realisatie van het project
- voorstudie
- gedetailleerde studie, klaar voor uitvoering
- in-dienst-stelling
- verhuur van bepaalde instrumenten
- opleiding
- onderhoud
- dienst na verkoop

Momenteel staat een team van gemotiveerde medewerkers klaar om te luisteren naar uw wensen en u de meest geschikte oplossing voor te stellen !